Златка Димитрова се е превърнала в истински боди билдър. Откакто започна връзката й с фитнес инструктора Кирил Танев, Злати не излиза от фитнеса. Тя вае мускулесто тяло, бицепси и плоско коремче. Ама не съвсем! Факт е, че на повечето й снимки в социалната мрежа плеймейтката демонстрира съвършена форма и гладко коремче. Но на случайните фотоси Злати изглежда доста по-различно.

Моделката видимо има подут корем, а фенове веднага заподозряха, че е бременна. Злати, второ ли очакваш?!“, „Малкият Миро май ще става батко“, „Бременна ли си“, гласят коментарите под една от снимките й.

Според запознати моделката не чака бебе, а просто има проблем. „След раждането на малкия Миро, коремчето на Злати така и не може да се прибере. Влияние оказа предишната бременност, когато загуби бебето в 7-ия месец“, разказват нейни близки. Оттогава Черната Златка тренирала в залата неуморно, но така и не успяла да прибере корема, пише paparak.bg.

Hotnews. bg опита да намери издайническата снимка, но тя вече не съществува в профирите на бившата брадърка. Има обаче и други снимки, на които коремчето й ясно личи.

снимка:инстаграм златка димитрова