Отменена беше съдебната заповед, с която на R&B певеца Крис Браун се забранява да се приближава до бившата си приятелка Риана, след сблъсък преди две години.

Съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Патрисия Шнег отмени заповедта, според която 21-годишният Браун трябва да стои на 50 метра от Риана, или на 10 метра по време на събития, свързани с развлекателната индустрия.

Новата заповед му пречи само да досажда на Риана или да я притеснява, но му позволява да разговаря с нея. Самата изпълнителка на "Rude Boy" и "Umbrella" не беше в съда, но адвокатът й заяви, че тя не възразява против решението. През 2009 Браун се призна за виновен, че е нападнал Риана в навечерието на наградите "Грами" в Лос Анджелис, припомня БГНЕС. Той беше осъден на пробация от пет години и обществено полезен труд, а наскоро завърши с отличие и назначения му курс за избягване на домашното насилие.

Миналата седмица Браун пропусна наградите Грами в Лос Анджелис, въпреки че беше номиниран за три от тях. Риана пя на награждаването, но не получи нито една от четирите награди, за които беше номирана.