Арендби идолът Крис Браун призна, че след раздялата си с Риана не е срещал жена, която да провокира насилника в него по толкова директен и опасен начин.

В документалната поредица „Крис Браун: Добре дошли в живота ми“ певецът за пръв път разкри детайли около нощта, в която направи лицето на любимата си на пихтия. Случката се разигра през 2009 г. в колата на Браун на път за церемонията по връчването на наградите „Грами“, а снимките на обезобразената Риана шокираха света. Тя обаче се отказа да повдига обвинение в домашно насилие, а четири години по-късно отново се събра с Браун, макар и за кратко.

„Тя ме замери с телефона си, извика „Мразя те!“ и после започна да ме рита, докато шофирам. И аз я ударих наистина здраво, със затворен юмрук, при което спуках устната й. Тя започна да плюе кръв в лицето ми, от което полудях още повече. После тя ме хвана за топките, а аз й захапах рамото, докато се опитвах да задържа колата на пътя“, изповядва се Браун.

Той потвърждава факта, че гневът на Риана е бил провокиран от появата на бивша любовница на Браун на подгряващо парти за грамитата.

Към днешна дата изпълнителят на With You не таи лоши чувства към хубавицата от Барбадос, но намира връзката им за предварително обречена.

„Насилието, вербално и физическо, щеше да продължи до безкрайност, ако бяхме останали заедно. Опитвали сме се да обсъждаме проблема в духа на „Не ми харесва, че ме пляскаш“ и „Какво, по дяволите, си причиняваме?“. Всеки път когато излизах на сцената с драскотини по лицето обяснявах на екипа си, че съм паднал по стълбите. Заклех се никога повече да не посягам на жена. След побоищата с Риана се чувствах като скапано чудовище“, казва певецът.