Един от бившите съпрузи на Дженифър Лопес - Крис Джъд проговори за техния брак след 12 години мълчание.

Танцьорът Крис Джъд и Джей Ло сключват брак през 2001 година, след като се запознават по време на снимките на неин видеоклип. Двойката е сгодена само един месец, а брачните им отношения продължават едва две години, пише blife.bg.

„Знаете, че е много тежко. Вашият личен живот е нарушен. Вече не сте нормален човек. Сватбата ни беше цирк. Мисля, че няколко души бяха арестувани в опит да се промъкнат вътре. Беше тежко да си в светлината на прожекторите“, споделя Джъд пред US Weekly.



"Знаете ли, много е трудно. На практика се разделяш със свободата и личното си пространство. Трябва да приемеш това и да спреш да се бориш срещу него. Тогава става по-лесно. Много хора не се примиряват и това ги пречупва. При нас не това бе причината за раздялата. Просто не се получи", допълни хореографът.

Латино дивата пробва още няколко пъти да се обвърже сериозно, но не й се получи. Kрис няма обяснение защо. "Мисля, че връзката е работа и ако не работиш, за да я запазиш и развиеш, тя се проваля. Всеки има някакви проблеми и трябва или да ги приемеш, когато се ожениш, или да си тръгнеш", обяснява той.