От Boss избират Крис за своето ново лице.

Дебютът му е с кампанията Man of Today и парфюма Boss Bottled.

Австралиецът с тяло на скандинавски бог и дълбоки сини очи засне фотосесия и рекламен клип.

В него Крис влиза в ролята на модерен бизнесмен, който се разхожда по улиците на мегаполис, облечен в един от безупречните тъмносини костюми на Boss.



“Страхотно е да бъда лице на новия аромат,” казва 33-годишната звезда на MARVEL. “За мен това е голяма чест и аз самият се идентифицирам с посланието на Man of Today. Животът трябва да бъде едно страстно приключение.”

В своя Instagram Крис публикува една от снимките от фотосията и в типичния си шеговит тон написа:

“Вълнувам се да споделя, че ще мириша невероятно, докато съм лице на новата кампания на Boss.”



Парфюмът пък е перфектен за лятото, с леки цитрусови нотки. Грейпфрут, горчив портокал, лимон и ябълка се смесват с по-силния джинджифил, за да преминат в дълбоката дървесна база.

Стилът и харизмата средният от братята Хемсуърт отдавна го отличават сред морето от холивудски актьори. Едно от нещата, които обожаваме в него, е винаги безупречният избор на костюми за червените килими, на които се появява.

Другото е отдадеността му към семейството! Той и съпругата му Елза Патаки се радват на три деца: Индия Роуз и близнаците Тристан и Саша. Споменахме ли и титлата му Sexiest Man Alive, която списание People му връчиха през 2014, пише MissBloom.