Нежният глас на поп-фолка със сигурност ще разбие класациите с „Толкова любов“ , която е неин специален подарък от македонската звезда Бернат. Клипът е заснет през лятото на 2017-а, но Криси умишлено забавила премиерата за 14 февруари.

“Толкова любов” е много разтърсваща песен. Исках да излезе на 14 февруари, защото в песента се пее за любовта, която причинява болка, но въпреки всичко я избираш. Силно се надявам да се хареса, защото в нея вложих сърце и душа. Самото парче ми е подарък от Бернат – огромен талант, страхотен музикант и близък приятел от Македония. Текстът е на Анастасия Мавродиева, а аранжимента на моят приятел – Александър Асенов“, споделя Криси. Режисьор на клипа е колегата на Криси – фолк певецът Ерик.

Изпълнителката в момента е на почивка със своя приятел - композитора Александър, в Лондон. Двамата ще презаредят батериите, за да се върнат с много хъс за работа в България.

Това е третият проект, който певицата представя на аудиторията след завръщането си на музикалната сцена. През 2017-та Криси представи “Момичето на тати” и фолклорната песен “Добро льо, мари хубава”.