След като преди години Криси Тейген без притеснение показа в Instagram кадър със стрийте по краката си, днес тя продължава да доказва, че може да е откровена за всичко свързано с външния й вид.

31-годишният модел сподели в интервю, че се е подложила на редица процедури при пластичен хирург, за да коригира нещата, което не харесва по лицето и тялото си.

“Всичко по мен е изкуствено с изключение на скулите ми”, заяви Криси. “Изкуствено, изкуствено, изкуствено”, е допълнила тя, посочвайки с пръсти последователно устните, носа и челото си.



Тейген, която е майка на едно дете, допълва още, че една от най-шантавите процедури, на които се е подлагала при хирург, се е случила преди девет години. А именно – липосукция на мишниците. Макар че определя решението си като безумно, признава, че това я е накарало да се чувства по-уверена и дори е готова да го направи отново, ако усети, че има нужда.

Криси е сред известните красавици, които не се притесняват да споделят тайни от личния си живот. Малко преди публично да обяви, че е бременна с първото си дете от съпруга си Джон Леджънд, тя разкри, че двамата от години имат трудности със зачеването. Именно поради тази причина Тейген успя да се сдобие с дъщеря си Луна след ин витро процедура.