Порасналата певица Крисия, която Слави Трифонов направи световно известна, даде първото се интервю от половин година, но отказа да говори за трудностите, с които се е сблъскала в последно време. Красивата брюнетка, която напоследък влизаше в медиите не толкова с изпълненията си, колкото с големи устни, изглеждаше напълно променена при разговора си с Деси и Сашо, видя Hotnews.bg.

Крисия почти не бе гримирана, а дългата й коса просто бе изправена. Младата музикална надежда учи в музикалното училище във Варна и подготвя нова песен. Тя обаче не обясни защо е зарязала музикалното училище в София, където бе истинска звезда и където движеше в компанията на богати и известни съученици.

Тя обаче бе категорична, че все още има достатъчно предложения за участия, но отказва повечето от тях. Така се случило и в периода около рождения й ден през лятото, когато родителите й не приели нито една покана детето им да пее. За разлика от повечето тийнейджъри Крисия е много близка с майка си и баща си и бърза да изглади всяко недоразумение между нея и тях.

“Бях друг човек преди“ бе единственото откровение, което най-известната малка певица направи в интервюто. Тя обаче бе категорична, че се зарежда с положителни емоции, когато си спомня за участието си в детската Евровизия с Хасан и Ибрахим.