Опасно близки са младата певица Крисия и синът на Валери Божинов - Валери-младши, видя "България днес". Двете известни хлапета демонстрират повече от приятелска връзка. Доскорошната изпълнителка на Слави Трифонов и детето на Божинката и Алисия са в една компания и излизат заедно. Дори си ходят на гости. Валерко редовно кани приятелите в дома си, като Крисия никога не пропуска посещение у сина на тарана на "Левски".

Младият Божинов не пропуска факта да се похвали, че е много близък приятел с родената в Разград певицата. Валерко залива мрежата с общи снимка на двамата. На снимките известните деца винаги са един до друг, а често синът на футболиста прегръща детето чудо на родната музика. Младата певица и наследникът на Божинов са питани от свои приятели дали са гаджета, но и двамата пазят мълчание по тази тема.


Крисия е с три години по-голяма от Божинов-младши, но това не пречи да имат общи интереси. Първородният син на футболиста на "Левски" явно е отракан като татко си. Той от малък е заобиколен от момичета, с които да си играе. Въпреки че е на едва 11 години, Валери Божинов-младши вече кръстосва улиците и обикаля заведенията. В тях, на по кола и сокче, той не спира да се закача с кака си Крисия.


Както е известно, младата певица се премести да учи в София от началото на тази учебна година. Тя е в елитното музикално школо "Любомир Пипков". Въпреки че е затрупана с домашни, Крисия намира време и за забавления. Едно от любимите й занимания е да обикаля кафетата с приятели. Освен Валерко в компанията влизат още няколко деца. Малчуганите не правят пакости из парковете, а стоят в кафетата и се наслаждават на сладка раздумка.