Огромен скандал се развихри в bTV, след като Слави Трифонов прекрати договора на една от малките надежди на шоуто - Тереза Тодорова.

Официалната версия, която излезе беше, че детето не е могло да съчетава непрекъснатите пътувания от Русе до София с училището си. Това обаче се оказа пълна лъжа, разбра ''ШОУ''. Крисия е била причината конкурентката й да излети от диванчето с огромна скорост. Малките певици не се харесали още от първия ден.

Г-ца Тодорова била първа в шоуто, но не могла да блесне особено. След конкурс е избрана Крисия, която да помага на Тереза и г-н Андреев предаването да стане по-интересно. Второто момиче обаче бързо набира популярност, печели второ място на детската „Евровизия”, участва в реклами и клипове и се превръща в “златна кокошка” за Дългия. Източници от коридорите на телевизията казват, че Крисия имала железен договор и родителите й давали повече от половината й печалби на Трифонов. Така за кратко време започнала да докарва повече пари от Цветелина Грахич и Борис Солтарийски. Превръща се в любимка на всички, гледат я като писано яйце.



Впоследствие Крисия поискала само тя да е единственото малко момиченце в шоуто и бързо убедила всички, че Тереза е безполезна. Паралелно с това семейството на Тодорова поискало по-високо заплащане, защото дъщеря им била подложена на огромен стрес и постоянни скандали с нейната опонентка. Това предизвикало напрежение в екипа и от шоуто решили да се разделят с Тереза. Те набързо отпратили малкото дете обратно в родния Русе.

Момиченцето не излизало от дома си дни наред и не спирало да плаче. От дунавския град казват, че малката Тери много се радвала на участието си и била много разстроена, че е била изгонена, но предполагала, че така ще се развият нещата, след като Крисия не я харесвала.

Източник: slava.bg, сн.: Шоуто на Слави