Въпреки че се разделиха тихомълком и без обяснения пред публиката, Слави Трифонов и малката му любимка Крисия отново са намерили път един към друг. Това става ясно от програмната схема на новата телевизия на шоумена за Коледа. В нея свое запазено място ще има младата певица, заедно с колегите си като победителя от формата “Нова Звезда” - Сава Чиплич, с водещите на “Запознай се с малките” - господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова.

Ще участват още младите таланти от конкурса “Партньорка на господин Андреев” - Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева, с финалистите от “Игра на хорове” – вокален ансамбъл “Фортисимо”, с победителката от “Кандидати за слава” - Вяра Райчева и, разбира се, с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим.

На Нова година Трифонов и Камен Воденичаров ще застана като водещи един до друг, както в добрите стари времена на „Ку-ку”. „Аз и моят колега и приятел Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични влючвания от риалитито “Фермата – доизцеждане”.

Освено това, специално участие ще имат Павел, Венци Венц, Джуниър бенд, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину”, оповести в страницата си във Фейсбук Трифонов.

снимка:фейсбук шоуто на слави трифонов