Крисия е шампионка на България по хип-хоп танци! Малката певица от няколко месеца репетира в ритъм и добрите резултати вече са факт. "Криси започна да печели награди и има няколко първи места от национални шампионати. Сега е запалена по хип-хопа и това занимава съзнанието й", сподели пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на талантливата изпълнителка.

Крисия ходи на репетиции в танцова формация "Феникс" в Разград с ръководител Иван Стоянов. Във формацията има над 50 деца от 5- до 19-годишна възраст, а певицата е сред най-талантливите възпитаници. Доказателство за това са грамотите, които гордо събира в дома си.
Повече от година Крисия тренираше латинотанци, като участва в три състезания на професионалния дансинг. На първите си две изяви завърши на второ място, а на третото спечели купата за първенец. "Партньорът й се отказа от модерните танци и нямаше как Криси да продължи. Затова се насочи към хип-хопа, където може да танцува самостоятелно, и отново печели награди. Танците й се удават. Вижда се, че има огромно желание, и затова се изявява в още една област", посочи Тодоров.
Талантливото дете има изобилие от хобита - освен че пее и наскоро записа третия си самостоятелен видеоклип, Крисия взема уроци и по свирене на китара. "Букетът" й от таланти се допълва от танците.