Певицата Крисия започва кариера в телевизията. Изпълнителката ще се снима в сериала "Фалшив герой", който се очаква да започне по Нова телевизия през есента, научи "България Днес". В лентата тя ще се превъплъти в ролята на ученичката Мая, а в актьорския й дебют ще й партнира Калин Врачански, който също ще е част от лентата.


Снимките за продукцията, която се пази в дълбока тайна, трябва да започнат съвсем скоро на родното Черноморие. Като основна дестинация е избрана морската столица Варна, а заснемането е планирано да продължи около месец и половина. По първоначални намерения сериалът "Фалшив герой" трябва да е 12 серии, но има възможност да бъде удължен, ако интересът към него е сериозен.
"Дъщеря ми беше поканена за сериала и успешно премина кастинга. Очевидно е, че има отлични актьорски заложби. С майка й още не сме взели решение дали да се съгласим, тъй като все още преговаряме за условията с Нова телевизия. Съвсем скоро ще стане ясно дали Крисия ще направи своя дебют в български сериал", коментира пред вестника баща й Марин Тодоров.

Актьорството е най-новата страст на Крисия, която се занимава с пеене, хип-хоп танци и учене на английски език. Преди година градеше кариера и на латинотанцьорка, но сложи край на това занимание. След като стана ясно, че малката певица се е разделила с Слави Трифонов, поканите към нея за професионални изяви валят една след друга. След дълго затишие тя отново има много участия и десетки покани за различни изяви.
Покрай ангажиментите си в петък Крисия успя да намери време да отпразнува 14-ия си рожден ден. Тя се събра с приятелки в ресторант в Разград, където имаше много музика и танци. В социалните мрежи тийнейджърката се похвали със снимка от партито. На кадъра тя позира с два балона, които изписват възрастта й. Крисия видимо е пораснала и все по-малко има от характерното й детско излъчване.