Крисия ще запише дует със Слави Трифонов. За пръв път парчето ще бъде представено на големия концерт на „Ку-ку бенд“, който ще се проведе на 25 септември на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Това ще бъде само една от големите изненади, които ще се случат на мащабното представление, за което хилядите билети бяха разпродадени само няколко часа след пускането им.

„Не знам още подробности около записването на песента. Тепърва предстоят да се уточняват много детайли около музиката и текста. В петък имаме среща със Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото едва след това може да имам повече информация. Крисия е много щастлива, че ще има дует точно със Слави и няма търпение да се реализира“ - разкри пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на 11-годишната изпълнителка.

Той призна, че преди да се стигне до дуета със Слави, дъщеричката му има много ангажименти, които трябва да изпълни. Програмата й е толкова натоварена, че дори не се знае дали семейството й ще успее да отиде на море.

Крисия е започнала подготовката си за участието в престижния музикален конкурс "Детска нова вълна", който ще се проведе в руския град Ялта. Председател на журито ще бъде голямата звезда на Русия Филип Киркоров. Тя ще представи "Планета на децата", с която разчувства милиони зрители на детското издание на "Евровизия", и хитово парче на Кристина Агилера.



"От 15 август тя е ангажирана с подбора на участници за детската „Евровизия“, който през ноември ще се проведе в България. Надявам се след това Слави Трифонов да й даде почивка и до края на август да можем да отидем на море" - каза още грижовният баща.

Крисия ще записва дует и с рапъра Кристо. Хитовото парче ще бъде придружено и от клип, който трябва да се появи в публичното пространство навръх първия учебен ден - 15 септември. Записът на песента ще се проведе възможно най-скоро, а след 15 август ще започне монтирането на видеото.

"В песента освен Крисия ще участват и близнаците Хасан и Ибрахим. Известно време проучвахме Кристо дали е подходящ за дуетен партньор на дъщеря ми, не пее вулгарен рап и песните му са хитове. Той е добро момче, което не пие, не пуши и не взема забранени субстанции, които са популярни в музикалните среди. Лично Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото дадоха разрешение Крисия да запише песен с него, тъй като и те имат добро мнение за Кристо", обясни Тодоров, пише bgdnes.bg.