Кристиян от Габрово, или по-известен като Криско, призна, че е много притеснителен мъж.

Рапърът заяви в ефира на "Тази сутрин", че изобщо не е толкова нахакан и дързък, какъвто е лирическият му герой в текстовете. Криско нонстоп пее как поваля мацките и какъв плейбой е.

"Аз съм всъщност много притеснителен и ако не бях популярен, щях да съм с много по-малко успешни завършеци на връзките си", заяви съвсем искрено той.

Въпреки множеството си фенки, Кристиян, който се е нарекъл Криско, когато дошъл в София, разказва, че се е влюбвал само два пъти.

"Първият път бях 16-годишен и бях много влюбен в едно момиче, с което изкарахме 3 години. Вторият път беше по-тайно - за две години", признава той.

Криско обаче няма намерение да влиза в сериозна връзка в момента: "Не съм готов за сериозна връзка, защото много обикалям и това нещо, ще попречи на връзката ми". Рапърът все пак разкри, че харесва умни и руси жени.

За новата година най-обичаният изпълнител сред тийновете си пожелава здраве и оптимизъм: "Да сме по-оптимистични и усмихнати, защото както гледаш света и той така гледа на теб.", заключи мъдро рапърът, пише lifestyle.bg.