Любимецът на тийнейджърките Криско също бе сред звездите, които публикуваха размислите си в социалната мрежа за изминалата година. Ето какво написа в профила си във фейсбук Криско:

"В деня преди Новата Година искам да благодаря на верните ми фенове, че ме подкрепят и оценяват труда и усилията ми. На семейството ми, че ми изпращат огромно количество любов всеки ден. Благодаря на приятелите ми, които бяха с мен, когато имах нужда от тях и за мен те също са семейство, а именно Кристиан, Цветелина, Кико, Ивайло, Иван Г. , Бенджито, Мария, Пламен и Петър.

Благодаря на най-големите имена в шоубизнеса като Магърдич Халваджиян и Слави Трифонов с Ку-ку Бенд, които застават зад идеите ми и вярват в таланта ми. Както и на всички медии, които отразяват проектите ми.



Най-гледаната българска песен за всички жанрове през 2016 е "Дали Това Любов Е" с 18.000.000 гледания. Имах точно 150 концерта и участия в България и Европа. Успях да заснема 2 клипа на други континенти и по-точно на остров Бали и в Дубай. Станах за втора поредна година "Най-добър БГ изпълнител", че чак и отличие "Ерген на годината". Еми като не ме е взела някоя Дама.. така ще е:)



Благодарен съм, че живея този живот! Бъдете здрави и сами направете 2017 успешна!"