Рапърите Криско и 100 Кила предизвикаха истинско меле зад кулисите на концерт в столицата, който се състоя преди няколко дни, твърдят очевидци на сблъсъка.

Причина за грозната свада бяха обидни реплики между конкуриращите се изпълнители, които от дълго време насам не могат да се разберат като големи хора, заради което накрая запретнали ръкави. Двамата едва били разтървани от хора от екипа, преди някой да пострада сериозно, пише ''Всеки ден''.

Боят между рапърите от Габрово и Ямбол се състоя на първия концерт на радио и телевизия The voice в София, с който медията откри лятното си турне. В списъка на участващите изпълнители се мъдрят и имената на воюващите Криско и 100 кила, които са смъртни врагове и не пропускат шанс да се наплюят публично при всеки удобен случай, а най-накрая стигнаха и до ръкопашие.

Конфликтът между рапърите, които преди време дори бяха приятели, започна заради лични обиди помежду им, казани в тесен кръг, но достигнали впоследствие до ушите на другия. Враждата им обаче ескалира миналото лято, когато, надрусан с кокаин, 100 Кила се изгаври публично с колегата си в претъпкан клуб.



Двамата изпълнители били поканени в оборотно заведение в Слънчев бряг, където първи рапирал ямболията.

Дрогиран до козирката обаче, мургавелкото започнал да се бъзика с ниския габровец. В разгара на вечерта той се обърнал към публиката на микрофона с въпрос: „Абе, знаете ли как Криско си сваля презерватива?" След кратка пауза напушеният ром отговорил през хрипав смях „Като пръдне", подчертавайки плъзналите слухове относно сексуалната ориентация на Криско.

Тогава дребничкият Кристиян запазил самообладание и не налетял на колегата си, но очевидно габровецът робува на принципа „Колкото по-късно, толкова по-мръсно".



Зад кулисите на концерта на The voice преди дни Криско издебнал подходящ момент, в който се провикнал зад гърба на 100 Кила: „Е, ама тука пускат ли миризливи цигани, бе?". Репликата си свършила работата и разгневен, 100 Кила скочил с юмрук върху колегата си, крещейки: „Ела тук бе, педерастче". Двамата успели да си разменят по някой и друг ритник, разказват свидетели на панаира, но най-гнусната сценка била, когато 100 Кила се изхрачил със секрет върху блузона на Криско. Преди да се стигне до по-остри удари, двамата били разтървани.

Побоят между рапиращите певци обаче сериозно притеснил организаторите на турнето, които ще трябва да са постоянно нащрек през следващия един месец, докато обикалят страната. „И двамата са непредсказуеми, особено когато се напият и надрусат", притеснено споделят хора от екипа на турнето.