Уви не става въпрос за ново музикално трио между рапърът Криско и естрадните любимци братя Аргирови, а за една вечеря, която споделиха по време на снимките за новия сезон на хитово кулинарно риалити.

Те ще дегостират манджите на участниците в Hell’s Kitchen тази вечер. Освен тях и Тита също ще коментира приготвената храна в ресторанта на шеф Ангелов.

В поредния епизод на кулинарното риалити напрежението ще ескалира и неочаквана ситуация ще предизвика безкомпромисната реакция на шеф Ангелов за бързо и окончателно решение. Кой и какво ще опъне нервите му до крайност ще разберем след броени часове по Нова телевизия.

Ще има още стратегии и тактики, ще има директни обвинения и удари под кръста, но дали това ще осигури преимущество за някой от топ готвачите или всички ще се изправят срещу един, ще стане ясно довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen. След неуспеха на вчерашната вечерна резервация в ресторанта двата отбора получиха втори шанс, но го превърнаха във втори грандиозен провал. Последствията са прецедент за шоуто и за първи път в историята на предаването всички готвачи са номинирани за изгонване и ще се борят до край, за да получат готварските си куртки обратно и да останат в шоуто. Още един от напусна завинати Hell’s Kitchen – Атанаска, която показа готварски опит, но не вложи душата и сърцето си в кухнята.

Дневното предизвикателство в адската кухня ще върне професионалистите на училищната скамейка, но само отличниците ще получат куртките си обратно. Шеф Ангелов ще предприеме извънредни мерки, за да стегне редиците и да покаже на топ готвачите, че най-важното е да открият екипния дух. Дали готвачите ще го намерят обаче ще узнаем довечера. Зрителите ще станат свидетели на остри конфликти, директен сблъсък на черпаци и его, както и свирепа битка за надмощие и в двата отбора. Все пак победители ще има, но този път професионалистите ще трябва да покажат на шефа дали могат да готвят като един и да пренебрегнат личните си емоции.