Криско и Гери-Никол се хванаха за гушите и прекратиха дори служебните си отношения, пише „Всеки ден". Клюката мълви, че рапърът зарязал тийнейджърката заради многобройните й капризи и нахалното отношение.

Според запознати Гери-Никол не спирала да досажда на габровеца, като изискванията й относно музикалните им проекти не спирали да се покачват. Именно Криско лансира Гери-Никол на музикалната сцена с първото им съвместно парче.

„Не мога да я понасям вече тая малка лигла. Аз съм професионалист. Тръгнала пиклата мен да ме учи на музика", беснеел Криско пред свои приятели.

В хип-хоп средите се говори, че за войната между двамата основен подстрекател била и приятелката на рапъра - плеймейтката Ася.

„Тя постоянно натякваше, че Гери му се е качила на главата. Не че не беше вярно, но момичето е малко. Тепърва има да се учи как се случват нещата в тоя бизнес. За нея Криско беше идол, пример за преуспяла звезда в България. Тя не можеше да повярва, че изобщо й е обърнал внимание, и може би малко прекали", коментират приятели на Гери-Никол.

Наскоро самият Криско обяви, че вече няма никакво отношение към творчеството на малката си колежка.

„Нищо не знам за новата й песен, не знам какво представлява и не знам кога ще излезе, даже не знаех, че има такава. Не я правя аз. Имах огромното желание да й дам добър старт и мисля, че успях да й го осигуря. Оттук нататък да се оправя сама. Аз съм се съсредоточил върху други неща, върху различни проекти и така", коментира рапърът в онлайн интервю.

Към момента е известно, че Гери-Никол подготвя ново парче, с което се очаква да скандализира почитателите си дори повече от обичайното. Тийнейджърката е пръснала луди пари за клип, заснемането на който започна в края на март. Младата певица вече е зарината от участия, а колежките й от фолк жанра до една й правят страшна реклама, пеейки парчетата й на собствените си участия.

*Ася и Криско

Снимки: Фейсбук