Криско мачка чаршафите с Мария Илиева с соц хотел, пише "Уикенд". Двамата изпълнители са се усамотили в стая във варненския хотел "Черно море" и се любят на легло с пружина. Мястото за почивка е известно на по-възрастните и паметливи българи като "Севастопол" и обзавеждането вътре е доста ретро.

Очевидци доста се изненадали от гледката на двамата влюбени, които не се криели и открито демонстрирали любовта си. Още повече се ошашавили от мястото, което е избрала влюбената двойка за отмората си. Двамата имат участия предимно по морето и постоянно движат заедно и се държат за ръце. Веднага след настаняването на двойката на сцената и в живота, от стаята им започнало да се чува скърцането на леглото им, което е с дюшек и пружини. Тези кревати излязоха от употреба още в началото на 90-те години на миналия век. Ако роденият през 1988 г. Криско е имал само бегли спомени за прословутия одър, то сега си ги е припомнил добре.

Каката, както е известна Мара, е една от основните причини за раздялата на плеймейтката Ася Капчикова с рапъра преди около месец. Малко преди да се разбере, че Криско и плеймейтката вече не са заедно, се разчу, че гаджетата си правят тройки по морето с Илиева.

Мара Дакела, както е известна певицата заради късите й крака, без свян отмъкнала изпод носа на Ася възлюбения й Кристиан Талев.

Изпълнителката на "Нищо" преспа за първи път с дребничкия рапър преди няколко години, когато записаха дуета си "Видимо доволни". От обкръжението им издават, че голяма част от провокативния текст към песента е приложен на практика.

"Виждам я редовно, пукаме се готино. Дрехи по земята и в нас е пълна кочина. Най ми е удобно дупето ти сочно. Ставам кат животно един път, като почна", се пее в парчето, а гостите на хотел "Черно море" са се убедили в пресъздаването на текста от Криско и Мария Илиева.

*Криско, Мария и Ася

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук