Хитмейкърът Криско прие нелеката задача да стане част от шоуто X Factor и да стане ментор на една от групите - в случая този на момичетата.

В новия брой на списание Story изпълнителят признава, че това е поредното предизвикателство, в което се впуска, като кариерата и работата му са тези, които в момента са най-важни в живота му.

Криско откровено признава, че за момента е оставил личния живот на заден план и не се впуска в сериозни връзки, тъй като няма време за половинките си.



„Гледам да се пазя от влюбване. Влюбвал съм се и виждам, че това чувство много ми запълва и губи времето. Хубаво е да обичаш, но правилния човек. Но пък това има и своята готина страна - когато нямаш сериозна приятелка, можеш да имаш много несериозни приятелки“ - казва с присъщото си чувство за хумор Криско.

Той обаче не крие, че за него важните неща винаги са били „спокойствието, душевният мир, здравето и разбирането, хубавата храна, добрите приятели и една жена, която да ме обича и да ми роди 2-3 деца.“

И допълва, че на този етап при него е сложно да има сериозна връзка, защото много пътува и не може да отдели достатъчно време за нея. Но, всичко ще си дойде на мястото.