На Сирни Заговезни рапърът Криско определи лекарите в България като "селски", чрез свой пост в социалната мрежа фейсбук.

"Извинявам се ако съм накарал някой да не се чувства добре. И аз прощавам на всички с изключение на селските ни лекари, които са объркали диагнозите и рецептите на много хора, и заради тях си патят!"

Публикацията беше харесана за по-малко от час от 190 души, но коментарите под нея бяха предимно негативни. Това беше и причината Криско да я изтрие, явно усетил се, че е направил гаф.

В отговор на коментара му от столичната „Александровска болница" публикуваха отворено писмо, с което осъждат изявлението и заявяват, че хора с подобно обществено поведение нямат моралното право да поставят оценки на техния труд и качеството на медицинските грижи, пише ''Труд''.

"Извинявам се, не всички лекари са селски", заяви днес в ефира на Нова телевизия Криско.

Той разказа сагата си със счупената ръка и куп други случки, заради които е писал скандалния пост във фейсбук. След това се извини на тези, "които си вършат съвестно работата си".

След това рапърът направи доста странно изявление: "Хора, не вярвайте на медиите, каквото и да ви казват".

В студиото Криско представи и новото си парче, озаглавено "Хората говорят".

"Представям нещо по-различно в моя репертоар. Надявам се песента да се хареса на хората. Тя е по моя музика, текст и аранжимент. Видеото има история и е дело на Bashmotion. Феновете в Мрежата ще могат да видят видеото тази вечер", каза рапърът.