Кристиян Тилев-Криско и Елица Тодорова, която представи България на "Евровизия", са изживели интимна афера по времето, в което талантливата певица се подвизаваше на сцената заедно с дуетната си и житейска половинка Стунджи.
За тази забежка на Елица се шушукаше под сурдинка из светските среди години наред, пише ПИК. И докато рапърът от Габрово се подсмихваше лукаво, брюнетката се опита да стопира слуховете, като отрече интимни отношения с него.
"Лъжа е, че с Криско ни свързва нещо повече от съвместна работа. Смешно е да се коментират такива твърдения. Нямаме интимна връзка, а само професионални отношения", обясни нежната половинка от тандема Елица и Стунджи преди шест години, когато клюките бяха в своя пик. Елица успокои почитателите си, като обясни, че със Стоян Янкулов все още са партньори и в живота, а не само на сцената, въпреки нестихващите интриги около тях.


Тези думи на певицата обаче явно не са били искрени, тъй като Криско твърдо точно обратното в автобиографията си. В нея габровецът разкрива, че е имал връзка с Елица Тодорова. Гравитирайки известно време в нейната обрита, Кристиян завързал доста познанства из шоу средите.
Отношенията му с Елица обаче нямало как да продължат в нещо повече, най-малкото заради разликата помежду им - Тодорова е с 10 години по-голяма от рапъра.