Наркоманските прояви на Криско започват да излизат извън контрол.

Докато преди поне се опитваше да се крие от любопитните погледи на папараци и фенове, рапърът вече го дава абсолютно през просото, потресени са негови колеги, пише ''Всеки ден''.

Кристиан Талев, както е истинското му име, е бил забелязан след бурен нощен купон да се качва на личния си автомобил, прегърнал през кръста две малолетни девойки, видимо почерпен и едва държащ се на краката си.

Очевидци споделиха, че колата на рапъра се повъртяла известно време из центъра, след което се отправила към площад „Македония", откъдето Криско си закупил кокаин от съмнителен дилър травестит, който дори го поздравил с прегръдка. С доволна физиономия и тъмни очила, скандалният изпълнител продължил развеселен към друго парти в известен столичен клуб.

Фактът, че рапърът прекалява със забранените субстанции, е всеизвестен в музикалните среди и никой не се изненадва, когато се появява надрусан и със задължителните тъмни цайси на светски събития.

Преди обаче изпълнителят поне работеше с по-елитни дилъри и взимаше качествена стока, одумват го приятелите му. Напоследък обаче очевидно Криско съвсем го е закършил и явно, за да си набави необходимата дневна доза, залага на първия непроверен дилър, който му попадне. Въпрос на време е да се опари от непредпазливостта си, коментират близки до скандалния рапър.

Снимка: Булфото