„Мога да бъда цербер. Самият аз съм много дисциплиниран и изисквам същото от другите", призна провокативният рапър Криско по време на своето гостуване в "Събуди се" по Нова телевизия.

Хитовият изпълнител ще стане част от журито в четвърти сезон на X Factor, приемайки нелеката задача да избере следващите звезди на България. Бъдещият съдия ще присъства на кастингите във Варна (ФКЦ) на 18 и 19 юли, където ще усети не само първата тръпка от шоуто, но и ще се срещне лично с талантите на морската столица.

„Кандидатите трябва да преценят дали са достатъчно подготвени. Понякога хората избързват от силното желание да бъдат показани по телевизията, а им трябва още година. Човек трябва да изчака правилния момент", съветва музикантът и продуцент на български изпълнители.



Дългоочакваните кастинги на X Factor ще започнат на 16 юли и ще посетят градовете Велико Търново (16 юли), Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и София.

На въпроса дали е променил имиджа си, Криско сподели, че именно участието му в шоуто за преобразявания - „Като две капки вода", е дало възможност на зрителите да видят истинската му страна и да разберат, че определението „рапър" е само едно от неговите лица.