След година безоблачна любов Криско и актуалната "Мис Плеймейт" Ася Капчикова не обмислят да минат под венчилото.

„Не ми е на сватба”, признава рапърът пред bTV. Ожесточено двамата се карали само когато става дума за спорт.

„Тя го прави постоянно, но на мен не ми остава време. Все пак, имам желанието да тръгна на фитнес, но още не му е дошло времето.”, намигна певецът, като признава още, че когато не е зает с участия, предпочита да прекарва свободното си време вкъщи, заедно с Ася.

Рапърът, чието име по паспорт е Кристиян Талев, решил да използва псевдонима си едва когато започнал да се занимава професионално с музика.

„Майка ми ми казва така. А преди наистина да започна сериозно да стъпвам в музикалните среди, прекарах известно време в Габрово и правех любителски проекти”, обясни певецът, като допълни още, че мечтата му никога не е гравитирала около певческа кариера.

„В началото исках да направя няколко парчета, които да се слушат и да ме направят известен, за да мога после да си намеря по-лесно работа. Винаги съм си представял, че ще бъда тонрежисьор в радио или телевизия”, разказа още той.

Първия си хонорар той използвал, за да купи подаръци на родителите си, които макар и музиканти, преди неговия успех, не вярвали, че може да се припечелва от рап. И въпреки имиджа на лошо момче, Криско се разграничава от всички хип-хопъри:

„Имам доста по-различен начин на живот. Ставам рано, а обикновено рапърите са без коса, аз моята вече я пуснах по-дълга.” Продуцентът е категоричен, че ентусиастите, които пускат любителски хип-хоп изпълнения в нета, не са музиканти:

„Ако правиш такива парчета и едновременно с това прекарваш по 8 часа на ден в супермаркета, не си рапър, а продавач”, откровен е изпълнителят. След като в ефира се завъртя последното му парче, в което пее редом с македонеца Сладкаристика, Криско пуска нов солов проект през май, снимките към който се провели в Бали.