Криско счупи собствения си рекорд по извратеност с новото си парче „Идеал Петрофф".

То излезе преди броени дни и вече събира хиляди гледания в интернет, основно от деца и тийнейджъри, за които рапърът е идол и пример за подражание, пише ''Всеки ден''. Ако обаче родителите им го чуят, със сигурност ще отрежат всякакъв достъп до интернет и до музикални телевизии, които пускат български парчета.

Основна тема във „фабулата" е безразборният секс, като по стара традиция на габровеца достойно място заемат и наркотиците. Между другото той се оправда, че уж в текстовете му не се пеело за дрога, за което го упрекват естрадните изпълнители.

„Става въпрос за хапчета за глава", нагло се изцепи рапърът в обяснение на изречението „имате ли хапчета за мен и моите братчета?" от парчето му с Бобо и Лора Караджова „Министър на веселието".

Така той се опита да обори критиките на Силвия Кацарова и Марияна Попова, че лансира идеята за наркотиците като задължителен атрибут, за да си „готин".

Въпреки всичко и в новото парче Криско говори за дрога: „стимуланти носи тя по чанти, вика: „Дай бутилка, имаме ли билка?". Ежедневието на „лирическия герой" в парчето пък е „секс бурен, стрес нулев" и „свалки с непознати".