За кратко време Криско успя да се наложи като едно от най-актуалните имена на българската музикална сцена.

Младият изпълнител и автор на песни е желан за творчески колаборации от различни изпълнители, дори и от някои фолк звезди, признава той в интервю за "Открит микрофон" на Signal.bg.

"Имам поръчки от всякакви жанрове, не само от попа и от хип-хопа. Имам предложения и от попфолка - за общо парче, за песен..." - споделя нашумелият рапър.

Криско недвусмислено заяви, е няма намерение да се впуска в дуети с фолк звезди, дори и да са най-известните:

"Парче с попфолк певица или певец няма да направя! Нямам нищо против фолка, нито ми пречи, нито нищо, даже може да има някои парчета, които да ми допадат, но просто не го слушам. Парче с попфолк изпълнител няма да направя, защото ще си загубя всичките хора, които ме слушат. Но ще направя парчета за попфолк изпълнители, които няма да са фолк, а ще са поп" - подчерта той.

"Сега правя едно такова парче за една от най-известните фолк певици - в топ 3 е, от най-големите. Пак казвам, че няма да е по никакъв начин попфолк, а ще е поп с дъбстеп, с всякакви неща. Много ще е интересно да видим такъв изпълнител в коренно различна светлина. Пак е един вид нов експеримент, поне досега не съм го тествал това нещо" - обясни Криско.