Мощен звяр за 200 бона яхна Криско. Изпълнителят брои сериозната сума за един от последните модели джипове на "Мерцедес". Возилото, който е черен мат, разполага с всички ултрамодерни технологии и е пълно с екстри. Справка на "България Днес" показа, че подобен модел "Мерцедес" и с конкретно такъв тунинг струва повече от 200 000 лева.

Със сигурност Криско дава цялата сума на куп, а не купува возилото си на лизинг. Нисичкият изпълнител е най-вървежният и продаван в последните няколко години и само за месец той вади повече от 100 бона, така че умопомрачителната сума изобщо не е проблем за габровеца.

Криско зароби Тита с тежък договор

Криско купува джипа си преди няколко месеца и още не може да му се нарадва. Из софийските улици рапърът бръмчи със звяра и на всеки светофар дава мръсна газ. Певецът сам управлява тузарския си джип, а не си наема шофьор, който да го вози наляво-надясно.

Дуетът му със Слави - краден

През летния сезон Криско живее в Слънчев бряг и всеки ден той може да бъде засечен около Какаовия плаж с новата си придобивка. Дуетната половинка на Слави Трифонов е фен на скъпите джипове. Преди две години папараците на вестника засякоха Криско отново с джип на любимата му марка "Мерцедес". Тогава той брои "скромните" 100 000 лева за возилото, което той вече продаде и замени с още по-ново и по-скъпо. Част от парите, които взима за стария си джип, Криско влага в новата си придобивка.