"Хората не знаят, че съм доста по-голям домошар, отколкото е моят образ", заяви в ефира на bTV Криско.

"В момента съм доста по-затворен в себе си. Хората се дразнят и за това, че винаги съм точен и съм винаги навреме там, където трябва".

През лятото на 2014 г. дуетното парче на рапъра и Мария Илиева "Видимо доволни" предизвика бурни полемики. Едни бяха негови фенове, а други го отричаха напълно. Въпреки всичко песента събра над 13 млн. гледания в YouTube.

"В България има някаква тенденция винаги около някой популярен човек да се въртят скандали, което за мен е доста странно".

26-годишният Криско е роден в София, но израства в Габрово.

"Имах много хубаво детство. Радвам се, че съм израснал в малък град. Разбрах, че може да се изкарват пари и да се живее само от музика. Родителите ми се гордеят с мен и се радват на парчетата, които правя".

В най-новия клип на Криско, който е към песента "Златните момчета", участва и Сашка Васева. Поп-фолк иконата допринася за търсеното от режисьора Bashmotion настроение на видеото, пренасящо ни във времето на 90-те години.

"Нямам нищо против поп-фолка. Това не е музиката, която слушам. Не ми харесва и не мога да се забавлявам на нея. Най-важното е, когато хората имат любим стил, да не отричат другите стилове. По-голяма част от изпълнителите в този жанр са ме търсили, за да им направя песен. Атаката към фолка е едностранна – не съм забелязал фолк певците да нападат другите жанрове. Съветвам всички артисти да работят повече".