С материални щети осъмна в първия ден от 2014 г. горнооряховски хотел.

Малко след 7 ч. сутринта в полицейското управление в града е получен сигнал от собственика, който се оплакал, че трима мъже са потрошили междинна врата във фоайе, повредили са декоративна стена от гипсoкартон и телевизор, намиращ се в наетата от тях стая.

Оказало се, че извършител на деянията е К. Т. Зад инициалите всъщност се крие рапърът Криско, твърди RegNews, пише lifestyle.bg. Изпълнителят, който бе една от кулминациите в програмата „Нова година под звездите" на Общината, поискал в хотела да бъдат настанени повече хора от екипа му, отколкото било договорено предварително. Претенциите му били извънредната сметка да бъде поета от организаторите.

Потърсени за коментар, от полицията в Горна Оряховица не потвърждават, но и не отричат информацията, пише Блиц. Говорителката на областната дирекция на МВР във Велико Търново предпочела да се застрахова, назовавайки инициалите на погромаджията, без да уточнява кой се крие зад тях.

Обяснила само, че първоначално на К.Т. е била наложена мярка за неотклонение за 24 часа, но впоследствие младият мъж се е споразумял със собственика на хотела, платил е щетите и по случая е образувана преписка.