Все по-често ставаме свидетели на колаборации между най-големите имена на поп музиката не само у нас, но и по света.

Нов фючъринг ще ни зарадва съвсем скоро и той е между утвърдените имена - Сантра и Криско. Преди дни ви показахме кадър от снимачната площадка, споделен от певицата, оказва се че тя и рапърът са заснели видеото към дуетното си парче, Unison.bg.

"На Сантра парчето, което предстои да излезе, е с мен. В доста различна светлина ще я видим Сантра, въобще такова парче тя не е имала" - сподели Криско, но не пожела да издаде повече подробности около новото предложение.

Феновете не рапъра тръпнат в очакване и Криско и са сигурни, че няма да ги разочарова. Той обяви че вече е готов с нова песен, но ще изчака да дойдат по-топли месеци, за да я презентира на публиката.

"Продуцирам един-двама нови артисти, за които ще говорим по-нататък. Ще има много интересни проекти тази година. Има артисти, за които тепърва ще чуете, ще излязат с грандиозно добър старт, с много високобюджетни проекти" - информира той.

Мнението на рапъра за издаването на албуми в България не е положително: "Засега не смятам да изкарвам албум, защото според мен това е само за имидж - нито може човек да изкара пари от това нещо и според мен е доста губене на време. Да изкараш много нови парчета, които след един-два дена ще ги чуят всички в интернет, смятам че е безсмислено това нещо".

Очевидно моментът за Криско е много натоварен, той работи по нови песни, занимава се с продуциране, ходи по участия из страната, а всеки понеделник участва в риалитито "Като две капки вода". Новото изпитание за него е образът на легендата на българската музика - Емил Димитров.