Буквално преди часове, хитмейкърът Криско се завърна от американското си турне. Той направи запомнящи се концерти в Чикаго, Лас Вегас, Атланта, Торонто, Ню Йорк и Маями.

"Реших да остана в България! За сега твърдо България. Обиколих доста места, много красиви, много екзотични, много напреднали.. но ми е трудно да изкарам повече от 2-3 седмици там. Не знам занапред как ще се завърти колелото, но в момента се чувствам добре тук", споделя Криско в ексклузивно интервю за списание Umbrella bar magazine, като разкрива, че единственото нещо, което на по-късен етап би го подтикнало да емигрира е нивото на държавата.

В очите на хората, животът му изглежда идеален, сякаш си има всичко, но запитан какво всъщност му липсва, Криско отговаря: "Хората виждат върха на айсберга, всеки успех е постигнат с много, много бачкане и лишения. Както спортистите имат двуразови тренировки и режими, така и всяка друга професия има своите ограничения и това е нормално. Аз съм изключително позитивен и щом съм здрав нищо не ми липсва. Имал съм кофти моменти в живота, но трябва да се напъна да се сетя за такива, просто защото не искам да ми се пълни главата с негативни неща и ги забравям."

Въпреки огромните му успехи в кариерно отношение, Криско никога не си е казвал - "уууоооууу, аз съм върхът!", смята, че не той, а хората са тези, които трябва да му поставят оценки.