Брутална гавра си направи Криско с Кристина Патрашкова в „Шоуто на Николаос Цитиридис”. На въпроса на водещия с кой известен българин би искал да прави секс, музикантът веднага отсече, че иска това да бъде ководещата на Гала. Цитиридис на секундата се включи в гаврата и директно го попита дали си пада по момчета, визирайки външния вид на Патрашкова, която често е сравнявана с певеца Йосиф Кобзон.

Криско обаче намекна, че тя му прилича повече на българския участник в „Евровозия” Кристиян Костов, но обяви, че интересът му към журналистката е предизвикан от нейната компетентност по всички въпроси. „Патрашкова може да говори по всякакви въпроси, разбира от всичко. Мислил съм си да стана продуцент на предаване, което да се казва „Питай Патрашкова”.

В него в рамките на 30 минути тя ще отговаря на всякакви въпроси, защото разбира от всичко. А що се отнася до сексуалния акт, ако го направя и аз ще разбера и науча много неща”, продължи да хапе рапърът ководещата на „На кафе”. Досега най-много подигравки с нея си правеше Слави Трифонов, като в образи й влизаше блестящо Иво Сиромахов. Криско доскоро бе любим гост в „На кафе”, където се изявява и Патрашкова, но дали това ще продължи, остава да видим.