Вчера съдът в Горна Оряховица гледа делото за хулиганство срещу рапъра Криско, който на Нова Година изпотроши интериора в местен хотел.

Изпълнителят получи глоба в размер на 300 лева, които той моментално отиде да плати. Криско се яви в съда без адвокат, като беше придружен само от личния си ПР.

Въпреки че заплати наложената му глоба, рапърът заяви, че обвиненията срещу него са пресилени. Освен това той припомни, че още на следващия ден след погрома е заплатил за щетите, които е нанесъл в хотела.

Криско беше категоричен, че няма да обжалва присъдата и обясни скандалното си поведение с повечето алкохол, който е поел същата вечер на скандала. Той дори се извини на рецепционистката, която поела по-голямата част от словесните обиди отправени от Криско.

Припомняме, че срещу рапъра беше повдигнато обвинение за хулиганство, след като счупи телевизор и прозорец в хотел в Горна Оряховица, където бил настанен. Той направил това, след като от хотела отказали да поемат разноските на хора от екипа му, които не били част от предварително заявената бройка антураж на Криско, пише bliasak.bg.