Скандалният хип-хоп изпълнител Криско е останал без никакви участия.

Рапърът, който през лятото се радваше на повече от 20 ангажимента месечно, в момента има едва по 2 изяви за 30 дни, показа проверка на ,,Всеки ден" в графика му с ангажименти.

През един от най-силните месеци за всички певци - декември, Криско предимно си е почивал.

И в момента той не може да се измъкне от превърналия му се в безкраен отпуск график и да се уреди с участия. Хип-хоп изпълнителят, който е известен с любовта си към забранените вещества, не е издавал парче след скандалния си дует с Мария Илиева ,,Видимо доволни", който му осигури стотици непълнолетни фенове, по-висок хонорар и множество участия из заведенията.

По време на пика в кариерата си Криско увеличи хонорара си от 3 на 4 бона, но собствениците на дискотеки се скъсваха да го канят.

В момента въпреки липсата на участия изпълнителят отказвал да намали парите, които взима за 60 минути изява на живо и не се съгласявал за по-малко кеш.

В цялата рап гилдия той е най-скъпоплатеният певец. Дори колегите му от фолк жанра свалиха тарифите и правят изключения, но типично по габровски Криско отказвал да пее за под 4000 лева, пише "Всеки ден".

В последно време обаче хип-хоп певецът не е видимо доволен и ходел умърлушен, издават приближени до него. Поради липсата на финанси се е наложило дребният рапър да свие бюджета и парите, с които живее на месец.

Габровецът си е наложил някои ограничения и вече не се радва на лъскав живот, на какъвто бе свикнал преди, коментират в светските среди.