Рапърът Криско и неговата любима Ася Капчикова, която наскоро завоюва титлата „Мис Плеймейт“, вече са коментирали темата да узаконят щастливата си връзка.

Това разкриват близки до двойката, пише „Всеки ден“.

„Криско вече е категоричен, че иска да се задоми, а Ася няма нищо против да мине под венчилото. Въпрос на време е да надянат халката“, шушукат из светските среди.



Според запознати Криско вече хвърля по едно око на годежните пръстени и просто чака подходящия момент, за да направи предложението за брак най-специалния момент в живота на своята любима.



Още едно доказателство, че големият ден за двамата предстои, са старите интервюта на рапъра, в които той неведнъж споделя, че ще създаде семейство, наближи ли трийсетте. Тази година той навършва 28 и вече се има за достатъчно зрял, за да поеме семейните отговорности.



Ася, която е с пет години по-малка от него, пък е влюбена до уши и с радост би взела неговата фамилия. „Тя може би иска това повече и от него. Побъркала се е на тема „Криско“. Постоянно пърха като пеперудка около Кристиян и се чуди как да му угажда на капризите“, споделят нейни колежки.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук, заглавна снимка: Костадин Кръстев - Коко, ФБ