Криско се похвали, че Слави Трифонов се съобразява с неговото мнение въпреки чепатия си характер и двамата много си допадат. В интервю за „Преди обед” рапърът разкри, че те често имат еднакво мнение за процесите в музиката и шоубизнеса. Думите ме са доста изненадващи като се има предвид, че Трифонов е известен с голямото си его и липсата на толерантност към чуждото мнение. Очевидно габровецът е успял да влезе под кожата на учиндолеца, въпреки провала на съвместното им водене всяка петък вечер в „Шоуто на Слави”.


Според Криско шоуменът е най-големият мъжкар и професионалист, който е срещал и работата с него била винаги удоволствие. Като пример в това отношения той даде концерта на „Ку-ку бенд” в Лондон, който бил на световно ниво. Слави и Криско пуснаха второ общо парче-кавър на емблематичната „Едно ферари”, а идеята за изтупването му от нафталина била на младия музикант.
Догодина той ще бъде изключително зает-през февруари отива с Тита на турне в САЩ и Канада, а през пролетта ще пусне и първия си албум след 11 години в музиката. Тавата ще се казва „Хамелеон” и ще включва само песни на Криско.