Рапърът Криско има ново увлечение и то е да носи дамско бельо, видя Хотнюз. Изпълнителят се включи в ново звездно предизвикателство, в което се присъединиха и много други. Така например скуката накара Златка Димитрова да влезе в образа на Дженифър Лопес, а редом до нея разбира се е новата й тръпка - фитнес инструкторът Кирил Танев.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatka Dimitrova (@zlatka_dimitrova_official) on

Предизвикателството се казва Flip Challenge и вече е хит в мрежата. В няколко секундните клипчета двойки си разменят дрехите докато се кълчат пред огледалото. Първи в предизвикателството се включиха Дженифър Лопес и мъжът й Алекс Родригес. Златка Димитрова не остана по-назад и само след няколко дни пусна подобно видео. На него плеймейтката танцува в ластична червена рокля, докато гаджето й, облечен с дънки и бяла тениска, я снима с телефон. Секунди по-късно ролите са разменени и Кирил облича ролята на Златка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Krisko (@kriskobeats) on

Криско и Цвети също се включиха в предизвикателството. Двойката направи видео с размяна на дрехите още през първите дни на пандемията. Криско до такава степен влиза в ролята на Цвети, че дори имитира предизвикателните й секси чупки. А го помним като доста дървен на сцената на "Като две капки вода".