Дъщеричката на рап изпълнителя и музикален продуцент Кристиан Талев-Криско каза своята първа думичка едва на седем месеца. Това издаде щастливият татко в ефира на Нова телевизия. “Излязоха й два зъба наведнъж. Тя е много дисциплинирана. Първата й дума е “тата”. С развитието на технологиите се чува всеки ден с бабите и дядовците – те много я забавляват. Пускам телефона и един час се занимават. Имат си уроци по пеене”, споделя шеговито певецът в предаването “На кафе”. Той и половинката му Цветелина Петрова прекарват времето си изцяло у дома, тъй като стриктно спазват противоепидемичните мерки.

Разнообразяват се с онлайн предизвикателства, част от които споделят в социалната платформа Инстаграм. Именно там се забелязват и промените във визията на музикалната звезда. Той тренира от няколко месеца, като през последните три използва личен треньор. “Това е ново начинание за мен и съм много зарибен. Започнах малко преди да стане актуална тази тема в нашата страна. Започнахме да заснемаме това нещо, защото повечето хора стават в един момент здрави, силни с хубави тела – общо взето не показват процеса, а крайния резултат.

Аз исках да го заснема от първата тренировка, за да можем да надъхаме максимално повече хора, които като мен не са се занимавали със спорт, а искат, казва продуцентът. Криско издава, че тренира шест пъти в седмицата. В края на 2019 г. е свалил около 15 кг. Тогава самият той е решил да се подложи на строг хранителен и тренировъчен режим.

източник: Монитор

снимка:инстаграм криско