Рапърът Криско се оказа таен милионер. Музикантът изглежда сякаш е изпаднал студент, но се оказа, че всъщност е много по-заможен отколкото мнозина предполагат.

Истината е, че певецът е изключително състоятелен и притежава маса блага—апартаменти в столицата, скъпи коли и милиони в банката. Цялото му състояние обаче не идва от шеметната му кариера, а от семейството, пише „България днес“, цитира hotarena.net. Родителите на музиканта имат успешен бизнес и се радват на солидно състояние. По тази причина Криско разполага с такова състояние.

Музикантът разполага с огромни ресурси и възможности, но най-вече се радва на охолен живот. Парите не са натрупани от реклами и участия, а от родителите му.

Що се отнася до самия Криско той не обича да харчи и вярва единствено, че може и със собствени усилия да постигне успехи.



„Никога няма да чуете от него, че може да си позволи всичко, което поиска. Фокусирал се е върху кариерата си. Вярно е, че харчи доста пачки из нощните заведения, все пак иска да впечатли жените“, разказват негови познати.

В момента певецът е изключително ангажиран в Х Фактор, където е съдия. И противно на предубеждението, че не става за съдия на млади таланти, се справя изненадващо добре.

Дори критиците му признават, че прави шоу и макар реално да не притежава истински музикален талант, дава обективни оценки на някои от участниците.

„Криско всъщност може да не е голям певец, но е много приятно момче и има уникално чувство за хумор“, четкат го фенове на Х Фактор.

Наскоро клюката го свърза и с певицата Гери — Никол. Двамата записаха хита „Ела и си вземи“, който се радва на огромна популярност в мрежата, което роди доста слухове, но те бързо ги оправдаха.