Рапърът Криско не си поплюва и след драматичната раздяла с плейметйката Ася Капчикова вече може да се похвали с нова изгора.

Тези дни той се забавлява в Дубай в компанията на смятаната за актуална дама на сърцето му - танцьорката Цветелина Петрова. Купидон ги прострелял покрай негови участия, като дамата танцувала в балета, който придружавал хитмейкъра на сцената. Тя участва и в един от клиповете на Криско към песента „Наздраве“. Авторът на „Видимо доволни“ и брюнетката не са обявили официално връзката си, но прави впечатление, че близо месец постоянно са заедно и заливат социалните мрежи със снимки от местата, които обикалят. Преди да се пуснат на общ кадър, Криско обяви на феновете си: „Бати е в емирствата.“

Девойката засега не се е разголвала през обективи като доскорошната му любима Ася и близки и почитатели на певеца я намират за по-хубава и свежа, пише monitor.bg.

Също като Кристиан Талев (Криско), и Цветелина си падала по лежерните занимания като гледане на филми и излежаване по шезлонгите с часове. Говори се, че за разлика от Ася новото гадже не му досаждало да спортува – нещо, което той от сърце мрази, шушукат запознати. Известно време Цвети е работила в Дубай, където двамата отмарят, и била сръчно момиче в езиковите си умения - знаела английски, турски, испански и португалски език.

Капчикова също бързо изтри рапъра от съзнанието си – тя се похвали с ново гадже, ще лети до имението на Хю Хефнър тези дни и след това влиза в риалитито „Фермата“.

сн.: Фейсбук