Тази седмица Филип Аврамов ще вложи енергията си не само в майсторско вокално и артистично представяне, но и в най-сериозната хореография от началото на „Като две капки вода“.

Стъпки от модерния балет, преплетени в сложен танц, са голямото предизвикателство, което образът на Пинк и по-конкретно парчето – Try, носи. „Танцът е основна част от тази песен. Разбира се, това е само един от компонентите на образа, но се надявам Филип да се справи добре с движенията и особено с поддръжките, които не са лесна работа“, коментира хореографът на шоуто Александра Енева.

Криско също ще вдигне летвата с характерния “super bass” танц на най-провокативните r&b изпълнителка – Ники Минаж. Българският рапър ще трябва да се справи с агресивните танци и акцентирането на пищните форми, които са запазена марка на певицата.

Джуджи пък ще стане лошо момче заради Адриано Челентано. „Минах през фазите: да гледаш лошо, да бъдеш небрежен, да си дъвчеш дъвката с най-голямото спокойствие дори и света да свършва“, описва водещата лицата на чаровния италиански идол.

Утре вечер, точно в 20:00ч. сцената на „Като две капки вода“ ще бъде открита от най-екстравагантната естрадна звезда, а именно Петя Буюклиева. Песента „Баба ми е фаталната жена“ ще бъде изпълнена от една любима на българските кино и театър актриса, която ще трябва да се справи и с нелеката задача да дава оценки като четвърти член на журито.