Големи драми се разиграха в „X Factor” при определянето на отбора на момичетата, чийто ментор е Криско.

След като рапърът бързо напълни шестте стола, дойде ред на смените, които менторът има право да прави. Всичко вървеше с нужния съспенс, докато на сцената не излезе Анджела Киркова. Още в първия кръг на шоуто тя загатна за възможностите си, но сега се изправи в директна битка за място в отбора и участие на големите финали.

Тя започна уверено, но в един момент си забрави текста и това я срина. През сълзи тя помоли да й дадат втори шанс, а това не се хареса на журито. Все пак тя го получи, след като Люси й каза, че трябва да го направи сега и веднага.



От втория път Анджи се справи с песента, което накара Криско да направи смяна и така й даде място, но само за няколко минути.

След това я смени, за да й покаже, че трябва се готви повече и да подобри поведението си и така Анджи напусна шоуто.

Но не би. На сбирка на менторите Криско поиска промяна правилата, за да може да й даде шанс. Саня и Маги го подкрепиха, а Люси бе категорично против.

За да й каже добрата новина, Криско лично отиде до дома на Анджи. След като го видя, тя се разплака, но все пак стана седмият участник в отбора му.

„Вярвам в теб! Повече никакви грешки!", обоснова извънредното си решение Криско. Появата на Дарина Йотова предизвика бурни овации сред публиката на X Factor, оставяйки журито да гадае дали "хаосът" в енергичната кандидатка от Варна може да бъде овладян в бъдеще.

Откритието на четвърти сезон - Виктория Георгиева, успя да се пребори с напрежението, което постави под въпрос бъдещето й в шоуто. Волена Апостолова спечели категорично одобрение не само с оригинално изпълнение, но и с артистичен образ и джаз костюм, специално за случая.