Криско смени плеймейтката Ася с нова танцьорка - този път брюнетка, която също като бившата му се изявява и като модел. От близо месец в постоянното обкръжение на рапъра се движи красавицата Цветелина Петрова. За разлика от Капчикова, тя поне засега не е сваляла сутиена си пред камери, но пък вече е участвала в няколко клипа.

Рапърът и брюнетката не са обявили официално връзката си, но прави впечатление, че са заедно непрекъснато. Техни близки смятат, че отношенията им са много повече от приятелски, още повече че Цвети отдавна била хвърлила око на Криско. Доскоро тя не смеела да даде израз на интереса си към него, защото се притеснявала от връзката му с Ася Капчикова. Всичките й скрупули обаче останали в миналото преди два месеца, когато стана ясно, че Мис Плеймейт 2016 и рапърът от Габрово са скъсали.

Говори се, че в началото Кристиан Талев е запълвал празнината в леглото си с близката си колежка Мария Илиева. След това обаче започнал да се оглежда за по-подходяща, която да заеме овакантеното място на неговото гадже. Дали случайно или преднамерено, точно в този момент до него се оказала хубавата Цвети.

Моделката се познава с рапъра от месеци, тъй като Криско е имало доста участия с балета, в който тя участва.



Цвети познава и бившата му изгора Ася. Тя е едно от момичетата, които се снимат в клипа на Кристиан към парчето му „Наздраве". Там главната роля се изпълнява от Зуека, в доста от кадрите блести и Капчикова, а присъствието на Цветелина едва се забелязва и то само при силно завишено внимание. За начинаещата моделка обаче това е голям кариерен удар, за който се хвали навсякъде.

Преди този клип красавицата изгрява и във видеото на Деси Слава и Константин „От утре ще е друго", където има по-централна роля. Така или иначе Цвети е далеч от понятието звезда - нещо, което вероятно се надява да се промени, след като се разчуе за аферата й с Криско.

Според запознати тя е далеч по-подходяща за него от Ася. Също като него си пада по лежерните занимания като гледане на филми и излежаване по шезлонгите с часове. Говори се, че за разлика от Ася не му досаждала да спортува - нещо, което той от сърце мрази.

Известно време Цвети е работила в Дубай, като до момента не е известно с какво точно се е занимавала. Вероятно е танцувала по заведенията, но не е ясно дали е имало и нещо по-пикантно в задълженията й. Освен български твърди, че говори още английски, турски, испански и португалски език.