Хитмейкърът Криско, който се пробва за водещ в „Шоуто на Слави“ зарязва Трифонов и пристава на най-лютия му враг Маги Халваджиян. Бдителни зрители свидетелстват, че някой от репортерите на „Господари на ефира“ вече са изключително близки с музиканта. Приятелските отношения се зародили още откакто рапърът  започна съвместна работа с екипа на Магърдич Халваджиян в „Х Фактор“, където габровецът бе част от звездоното жури. Той дори направи фирма с режисьора на „Господари на ефира“ Кирил Кирилов - Кико Adamand Records.

Репортерите на „Господари на ефира“ Ева Веселинова и Димитър Върбанов също прекарват доста време заедно с Криско, Тита и техния екип на морето. Докато обикаляли заедно по нощните заведения в Слънчев бряг и Свети Влас репортерите хващали и доста нередности и нагли измами, които документирали. Най-вероятно издънките ще са обект на репортажите им в следващия сезон, а на кадрите като нищо може да се появи и Криско. Едно от най-честите нарушения бил двойният стандарт в цените за българи и чужденци, които за някой стоки и услуги достигали разлика от 100 евро, издават от екипа.

Криско заслужи доста критики като част от екипа на Трифонов. Между двамата така и не се получи спойка, а хуморът и сценичното им присъствие удари дъното. Затова Криско решил да загърби Дългия и да се пробва в друг тип предавания, които прави Халваджиян. Маги и Слави от години са скарани и дори се съдиха на няколко инстанции за 13 бона.