По традиция популярните българи обявяват големите новини около себе си навръх празниците. Така беше и тази Коледа, когато стана ясно, че Криско и приятелката му Цвети са в очакване на второ дете. Припомняме ви - двамата имат дъщеричка, Амая, която преди няколко месеца навърши 1 годинка. Но след новината подробности не последваха. Нещо повече - снимки на бременната Цвети нямаше доскоро.

Всъщност именно снимката по-долу е единствената, на която се вижда напредналата бременност при инфлуенсърката. Цвети все пак реши да повдигне завесата и си "поговори" с последователите си в Instagram. На въпроса как е, тя отговори многозначително - всеки ден различно. Цвети сподели, че отдавна не знае какво е "свободно време", тъй като има изграден стриктен график, който спазва заради детето си. Половинката на Криско категорично отказа да говори за термина и пола на бебето.

Засега се знае само, че то ще се роди през пролетта. Инфлуенсърката обяви, че по-късно ще разкрият и повече подробности. Иначе призна, че с "малко дете и голям корем не е лесно". Що се отнася до храната, Цвети сподели, че си хапва всичко, само избягва месо, защото не ѝ понася добре.

източник:Vbox7