„Не ме е страх да експериментирам с противоположния пол“, заяви актрисата в последното си интервю.

27-годишната Кристен Стюарт изобщо не се притеснява, че животът е обект на обсъждане и не мисли да се променя.

„Трябва да правиш това, което искаш в даден момент от живота си“ - категорична е тя и не крие, че вече е готова да опита да има връзка с мъж. „Знаете ли, някои хора разсъждават различно. Харесва им да ядат сирене и са способни да го правят до края на живота си. А аз мечтая да опитам от всичко. Ако веднъж съм пробвала това сирене, вече се питам: А сега какво следва?“ - така неопределено Кристен намекна за отношенията си с модела Стела Максуел, с която има връзка от декември миналата година, а в средата на юни двете бяха снимани от папараци в Париж.



Кристен не отрича, че е била влюбена във всичките си гаджета и те са означавали много за нея:

„Всеки партньор го обичах с цялата си страст и нежност. Мислите, че се преструвам? Нищо подобно! Бях много влюбена във всеки, с когото се срещах“.

На циничния въпрос, засягащ изражението на лицето ѝ, което кара някои да го описват като „курвенско“, Кристен отговаря така:

„Не съм интроверт, но не съм свикнала да играя пред публика през цялото време. Как трябва да изглеждам според хората? Какъв модел на поведение очакват те от известните? Мъжете вече не могат да ме нарекат „кучка“. Те могат да ме нарекат както искат, но не и така.“