Холивудската актриса Кристен Стюарт е сред малкото световни звезди, които няма да посетят музикалния фестивал Коачела тази година.

Звездата няма да уважи събитието, тъй като според запознати е решила да се освежи и да си отпочине за снимките на предстоящия филм с нейно участие "American Ultra", които започват на 15-ти април.

"Разбира се, че е разочарована от пропускането на Коачела, все пак основната причина за желанието й да отиде е Роб. Ние обаче изпратихме на Крис много смешни снимки и видеа от фестивала, Роб също", коментира близък до звездата.

Причината актрисата да се чувства нещастна от отсъствието си на фестивала не е пропускането на сензационните музикални концерти, а липсата на Патинсън за предстоящия й рожден ден.



Докато Стюарт си почива преди предстоящите си ангажименти, Робърт на няколко пъти беше забелязан на фестивала в компанията на певицата Кейти Пери. "Крис не се интересува от това дали Кейти и Роб движат заедно или не. Тя знае, че те са само приятели, но просто й се искаше да е там заради него".

За връзката на вампирите от хитовата сага "Здрач" не спира да се шуми в медийното пространство, не защото двамата често провокират медиите със съвместните си изяви, а заради изказванията им един за друг, когато са в отсъствието на другия, пише БГНЕС.