След като фенове оплюха дебюта на Кристиан Кирилов заедно с любимата му Джулия в поп фолка, двамата влюбени се пробваха да замажат издънката. В интервю за телевизия „Планета” те обявиха, че песента „Ти си”, в която за първи път мачото от „София-ден и нощ” стана певец, е точно това, за което са мечтали. Стигнаха и по-далеч като оповестиха, че почитателите им много харесват парчето и питат за нов дует.  “Споделих на Джулия, че от малък имам мечта да направя песен.

Основният двигател да се появи тази песен са нашите фенове. Като пуснахме първата ни снимка заедно в социалните мрежи, хората взеха да питат дали не готвим съвместен проект, било филм, сериал или песен. И така с Джулия решихме, че е най-добре да направим дует. От доста време аз ходя на уроци по музика при един от най-добрите вокални педагози и нещата се случиха много бързо”, казва Кристиан.

За себе си актьорът споделя, че е много музикален, но винаги е бил насочен към актьорството. В периода, в който е учил в една от най-големите Академии по актьорското майсторство в Лондон, пеенето е вървяло ръка за ръка с актьорството. Джулия споделя, че песента “Ти си” е по действителен случай, защото са я направили с любов. Много им е харесала мелодията, която Даниел Ганев им е предложл. Текстът е написан от Петя Радева и е по тяхна идея: “Сценарист е Кристиан. И в това прави дебют, освен в пеенето. Получи се точно, каквото съм си мечтала. Мечтала съм да имам песен и да я изпея с човека, който е до мен и който обичам и съм много щастлива, че се сбъдна това.

Допълваме се много в доста неща и тази песен се появи, за да заключим нашата любов в нещо, което ще остане във времето, нещо, за което ще си спомняме с хубаво. Хубавото е, че се прие много добре от хората. По участията вече излизаме двамата да я изпълняваме. Хората вече питат за втори дует”, казва Джулия.
За Кристиан песента “Ти си” е сбъдната мечта. Той обаче не спира да мечтае и да преследва следващите си цели, които са свързани с голямата му любов в професионално отношение – актьорството.